dijous, 31 de maig del 2012

HEM OBERT UN NOU CAMÍ: TREBALLANT PER UN NOU MODEL SOCIAL


Primer de tot volem agrair a tothom, tant als que van assistir a la conferència com als que ens acompanyeu a les nostres vides, el vostre suport per portar endavant el nostre projecte.

Us hem de dir que la conferència del passat dia 29 suposava un repte molt important per a nosaltres. Hem treballat molt dur aquests últims mesos, revisant els fonament del discurs que defensem. En aquest sentit, hem arribat a la conclusió de que els temps que vivim demanen un canvi de mentalitat social, i és en aquesta línia que hem posat el nostre esforç. 


Evidentment, abans de la conferència dubtàvem de la acollida de les nostres idees per part del públic. Però, la resposta dels assistents ha suposat una injecció de moral molt gran i, alhora. ens esperona a seguir treballant amb més força que mai.

Sabem que això només és el començament, que podem millorar i que ho hem de fer al llarg del temps. Però, per aconseguir aquest objectiu necessitem el vostre recolzament i, sobretot, fer difusió de la nostra feina. Volem arribar quan més lluny millor, com diu el José Ramón, els límits estan dintre del nostre cap.

Moltes gràcies, L’Equip de Serveis Educatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada