dijous, 26 d’abril del 2012

XERRADES AL IES LA BASTIDA

Ahir, día 24 d'abril, l'Equip dels Serveis Educatius, vam fer dues xerrades a l'IES LA BASTIDA de Santa Coloma de Gramanet. Vam decidir anar-hi tot l'equip amb la "furgo" (com la família tralalá), eren dues xerrades (matí i tarda). Va ser una bona aventura, evidentment ens vam perdre i vam arribar tard. Pero, el cert, és que va valer la pena.

Vam parlar de Diversitat, Diversitat Funcional, Respecte, Drets Humans, Igualtat d'Oportunitats, etc. com sempre. La rebuda, tant de "profes com de l'alumnat, magnífica. Des d'aquest espai volem agrair-vos el fer-nos sentir com a casa i que la nostra tasca té sentit.

Moltes gràcies i fins aviat.

L'Equip de Serveis Educatius.

2 comentaris:

  1. Hola chicos, soy un alumno de la Bastida de integración social de la tarde, solo quería daros las gracias por vuestra visita, deciros que sois la caña, un ejemplo de superación personal.Y que a parte de hacer difusión y concienciar de lo que es la diversidad funcional, irradiáis mogollón de ganas de vivir y felicidad.
    Un abrazo y hasta pronto

    Vicen

    ResponElimina
  2. Hola chicos,soy de la Bastida y daros las gracias por vuestra presencia creo que deberíais llegar al máximo de escuelas, institutos, etc... para que todo el mundo conozca y se acerque al conocimiento de la diversidad funcional. Conociéndoos se rompen muchas barreras y se da una gran lección, de las que dificilmente se olvidan.

    ResponElimina