dilluns, 28 de febrer del 2011

Serveis Educatius assisteix a “Inserciona: I Fira Europea d'Empreses d'Inserció-Barcelona Social Label”


El passat dimecres 23 de febrer el nostre equip vam assistir a la primera Fira Europea d’empreses d’inserció que va tenir lloc al Fòrum de Barcelona.

Els motius de desplaçar-nos fins a aquesta fira eren per dos objectius principals: el primer per a informar-nos i conèixer quines empreses i fundacions fan inserció laboral als col·lectius amb risc d’exclusió social. Vam observar que hi havia empreses i entitats que fan inserció als col·lectius de persones amb drogodependència, amb dones de mitjana edat que per diversos motius no poden accedir a empreses, amb persones que tenen alguna discapacitat, etc. D’aquest últim col·lectiu, vam trobar algunes entitats estatals que fan inserció sòciolaboral a persones amb alguna discapacitat psíquica.
 
El segon objectiu era fer contacte amb aquelles entitats o empreses que fan inserció laboral amb persones que tenen discapacitat i conèixer en què àmbits estan treballant, com són els seus projectes, programes, tallers, etc. i a quins col·lectius de persones amb discapacitat contractaven. També nosaltres vam aprofitar per explicar el projecte d’inserció sòciolaboral per a persones amb paràlisi cerebral que estem portant a terme des de la Fundació. D’aquesta manera va haver un intercanvi d’informació molt fructuós tant per les entitats en les quals visitàvem com per a nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada